Met het project Goud voor Oud beoogt Stichting Wij Voor Jou een onvergetelijke middag te bezorgen aan vereenzaamde ouderen, ouderen in zorgcentra en ouderen met dementie. De muziek wordt als het ware naar de mensen toe gebracht. Samen zingen en dansen met het warme vocalistengezin La Familia en genieten van een muzikaal feest van herkenning, onder het genot van een hapje en een drankje. 

Dankzij de ondersteuning van het bedrijfsleven en particulieren en het genereuze aanbod van onze ambassadeurs is inmiddels de landelijke actie “Goud voor Oud” een doorslaggevend succes. Met slechts een kleine eigen bijdrage van de zorgcentra zelf, kunnen de ouderen genieten van een voorstelling waar nog lang over wordt nagepraat. 

In een tijd waarin de mogelijkheden tot goede zorg voor onze ouderen schrikbarend achteruit lopen, verheugt het onze stichting zeer iets voor deze doelgroep te kunnen betekenen. Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende programma’s:

Rondje Vrijthof

Een feestelijk concert in de sfeer van Andre Rieu met hoogtepunten uit operette, musical, vrolijke opera en film

Swing Along ’45

Met hits van Vera Lynn, The Andrews Sisters, Glenn Miller en Nederlandstalige meezingers als ’Trees heeft een Canadees’

Bella Italia ­

Vrolijk Italiaans programma met een feest van herkenning aan vakantie hits van toen en nu. Met meeswingers als: Volare, Mama, Funiculi Funicula, Marina en That’s Amore.

Musical Classics

Heerlijk muzikaal programma met hits uit de meest bekende Nederlandse en Engelse musicals.

Christmas Classics

Luisteren naar en meezingen met prachtige, voor een ieder bekende Kerstliederen. Van Stille Nacht tot Ave Maria, van Joy to the World tot Pie Jesu.

Alleen in december te boeken.

Nieuwjaarsconcert

Start het nieuwe jaar met een muzikale toast op het nieuwe jaar. 

Alleen te boeken in januari.

Valentijnsconcert

Vier de liefde met een prachtig concert waarin diverse love songs uit de operette, opera, film en musical centraal staan,

Alleen te boeken in februari.